ORDER FORM

Name:
Email Address(very important):
Handphone No:
Home/Office Address:
Product Code/Item(s):
Jika Kod Yg nak tiada,saya pilih:
Bila Nak Buat PAYMENT:
Comment:
Saya telah membaca dan memahami serta bersetuju dengan Terma dan Syarat Naura Kay.

Item(s) will be post via Post Laju only.


Click here to create your own form.

Khamis, 28 Mac 2013

TUDUNG AJWAA

 
 Salam...

Memperkenalkan Tudung Ajwaa yang tersangat cantik dan ekslusif!! Gandingan lycra dan chiffon opel menyerlahkan lagi keanggunan si pemakai. Sangat sesuai digayakan ke ofis atau pun ke majlis-majlis rasmi. Ha, bulan ni banyak kenduri kendara kan. Cantik tau kalau pakai gi kenduri.

Selesa sangat tudung ni. Awning sangat terletak dan mudah dibentuk. Tudung yang labuh menutup dada, sesuai dengan arus fesyen semasa yang lebih kepada tudung yang labuh-labuh.

Untuk penggemar Tudung hard awning, wajib dapatkan sehelai sebagai koleksi peribadi anda. Sebabnya, harga yang kami tawarkan amatlah MURAH berbanding dengan harga pasaran di luar.


MATERIAL : 
BODY : LYCRA DAN CHIFFON OPEL
AWNING : HARD AWNING KODROI/RAW SILK

UKURAN :
labuh dagu ke dada : -+44cm
labuh belakang : -+65cm

HARGA ASAL : RM89/PCS
AFTER LESS : RM54/PCS

*harga yang dijual belum ditambah dengan kos penghantaran.Harap maklum.


  
 KOD : AJ 01 
WARNA :MAROON HIJAU 
AWNING : KODROI/VELVET
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE

  
PANDANGAN BELAKANG


  
KOD : AJ 02 
WARNA : DUSTY PINK 
AWNING : KODROI/VELVET
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE



 
KOD : AJ 03
 WARNA :GRAY PURPLE 
AWNING : RAW SILK 
 HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE


 
KOD : AJ 04
 WARNA : SOFT PURPLE
BIRU AWNING : RAW SILK
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE



  
KOD : AJ 05 
WARNA :HITAM MUSTARD
 AWNING : KODROI/VELVET
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE



  
 KOD : AJ 06 
WARNA : PURPLE
 AWNING :RAW SILK
 HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE


  
  KOD : AJ 07 
WARNA : MUSTARD 
AWNING : RAW SILK
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE



  
KOD : AJ 08 
WARNA : DARK BROWN 
AWNING : KODROI/VELVET 
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE


 
 
KOD : AJ 09
 WARNA : PINK BELACAN
AWNING : KODROI/VELVET
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE



  
KOD : AJ 10 
WARNA : MUSTARD MAROON 
AWNING : KODROI/VELVET 
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE



 
KOD : AJ 11 
WARNA : TURQOISE HITAM 
AWNING : KODROI
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE



 
KOD : AJ 12 
WARNA : MUSTARD 
AWNING : KODROI/VELVET 
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE


  
KOD : AJ 13 
WARNA : PURPLE 
AWNING : RAW SILK
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE



  
 KOD : AJ 14 
WARNA : SOFT BLUE 
AWNING :RAW SILK
HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE



  
KOD : AJ 15
 WARNA : DARK PURPLE 
AWNING : RAW SILK 
 HARGA ASAL : RM89
AFTER LESS : RM54/PCS
STATUS : AVAILABLE


Khamis, 14 Mac 2013

Tudung Ekspress Block Color

 

 Assalamualaikum.

 Kali ini Naura Kay nak jual Tudung Ekpsress Block Color. 
Tudung ni best sebab kombinasi warna yang cantik dan nampak lebih muda bila menggayakannya. Material yang kami guna adalah dari fabric lycra berkualiti tinggi. Tidak berkedut, dan senang dijaga. 

Material awning adalah dari kodroi/velvet. Best tau pakai tudung ber awning kodroi ni.Sebab tak licin. Awning pun terbentuk cantik. Tak lembik. Harga yang ditawarkan adalah sangat berpatutan. Hanya RM42 sehelai. 

Apalagi, jom dapatkan Tudung Ekspress Block Color yang catik ni. 

MATERIAL BODY : LYCRA
 MATERIAL AWNING : KODROI/VELVET
 SAIZ L (tutup dada) 

UKURAN : 
DAGU – DADA : +-48 CM
 LABUH BELAKANG : 78 CM 

HARGA : RM42 SEHELAI (belum masuk poslaju)


  
KOD : BC01
WARNA : PINK + TURQOISE
STATUS : 1 MORE AVAILABLE


 











KOD : BC02
WARNA : PINK SALMON+BROWN
STATUS : SOLD OUT



  
KOD : BC03
WARNA : ORANGE PEACH +HITAM
STATUS : SOLD OUT



  
KOD : BC04
WARNA : SOFT PURPLE + DARK BLUE
STATUS : SOLD OUT



  
KOD : BC05
WARNA : BROWN + PINK SALMON
STATUS : AVAILABLE




  
KOD : BC06
WARNA : HITAM + MUSTARD
STATUS : AVAILABLE



  
KOD : BC07
WARNA : RED + HITAM
STATUS : SOLD OUT




  
KOD : BC08
WARNA : PURPLE + DARK TURQOISE
STATUS : AVAILABLE




  
KOD : BC09
WARNA : SOFT PURPLE + HITAM
STATUS : AVAILABLE

Khamis, 21 Februari 2013

Tudung Lace Chiffon 2 Layer

Salam :) 

 Kembali atas permintaan ramai. Tudung Lace Chiffon 2 layer.Kali ini dengan corak yang baru. Tudung ni best pakai tau. Stok tinggal sikit.Sebab banyak jual di butik dan ramai yang membeli borong. Sebab ramai yang suka dengan kelembutan kain lace yang naura guna :) Awning berlapik chiffon dan satin dibahagian dalam. Naura buat double hard awning. So, bila pakai awning sangat-sangatla terletak dan tak mudah patah. Di butik ramai yang dah repeat membeli. So untuk customer online, jangan ketinggalan yer dapatkan sehelai untuk koleksi anda :)


MATERIAL : 

BODY LUAR : KAIN LACE YANG LEMBUT
BODY DALAM : CHIFFON GRADE AAA
AWNING : DOUBLE HARD AWNING

SAIZ : M

UKURAN :

BUKAAN MUKA : 30CM (kalau 
LABUH DAGU - DADA : 35 CM (-+)
LABUH BELAKANG : 60 CM (-+)

HARGA : RM 55 ( tidak termasuk poslaju)


*tudung yang dibeli tidak boleh ditukar semula / dipulangkan kembali. Sila baca dan fahami TERMS AND CONDITIONS di blog sebelum membuat sebarang order.Harap Maklum.




KOD : LC 01
MOTIF : CHERRY
WARNA : MUSTARD AND SOFT YELLOW
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE 




KOD : LC 02
MOTIF : POLKA DOT
WARNA : EMERALD GREEN
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE 



KOD : LC 03
MOTIF : BUAH CHERRY
WARNA : BROWN
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE


KOD : LC 04
MOTIF : POLKA DOT
WARNA : EMERALD GREEN AND BROWN
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE 

KOD : LC 05
MOTIF : BUAH CHERRY
WARNA : ROYAL RED AND BLACK
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE


KOD : LC 06
MOTIF : FLORAL
WARNA : BIRU DAN SOFT PEACH
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE 




KOD : LC 07
MOTIF : SWEET FLORAL
WARNA : SWEET MINT
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE 



KOD : LC 08
MOTIF : FLORAL
WARNA : DARK BROWN AND SOFT PURPLE
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE 


KOD : LC 09
MOTIF : FLORAL
WARNA : SWEET PINK
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE 


KOD : LC 10
MOTIF :SMALL FLORAL
WARNA : EMERALD GREEN AND BLUE
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE 



KOD : LC 10
MOTIF : FLORAL
WARNA : EMERALD GREEN AND BLUE
HARGA : RM55
STATUS : AVAILABLE 

Selasa, 12 Februari 2013

Tudung Chiffon 3 Layer


Salam :)) 

Selamat kembali dari cuti yang panjang. Beberapa minggu tanpa update tudung yang gojes. Maaf, kami agak busy dengan our new booth di Pasar Kemboja Parit Buntar. Tambah lagi dengan kerja di office agak padat awal-awal tahun ini :) 

Hari ni Naura Kay nak jual Tudung Chiffon 3 Layer yang sangat cantik dan anggun. Brooch yang berkilau diimport khas dari Korea, sangat cantik sekali apabila digayakan ke ofis dan kenduri-kendara :)) 

Tudung ni agak labuh dari yang ada di pasaran.Atas permintaan customer kami yang mahukan tudung yang agak labuh. Body dari fabric chiffon yang lembut dan sejuk. Double Hard Awning membuatkan ianya tidak mudah patah, malah terletak cantik bila anda menggayakannya. Awning sangat selesa dan tak licin :)


 MATERIAL : chiffon lembut,sejuk dan berkualiti tinggi 
SAIZ :

UKURAN : 
 dagu-dada : +-45 cm 
saiz muka :
labuh belakang : 65 cm 

HARGA : RM85 (free postage) 

*borong kena add postage yer :)


 *tudung yang dibeli tidak boleh ditukar semula / dipulangkan kembali. Sila baca dan fahami TERMS AND CONDITIONS di blog sebelum membuat sebarang order.Harap Maklum.


KOD : TL 01 
MOTIF : BUTTERFLIES
HARGA : RM85 
STATUS : AVAILABLE 


KOD : TL 02
MOTIF :  POLKA DOT
HARGA : RM85 
STATUS : SOLD OUT


KOD : TL 03 
MOTIF :  BUNGA
HARGA : RM85 
STATUS : AVAILABLE
KOD : TL 04 
MOTIF : ABSTRACT
HARGA : RM85 
STATUS : AVAILABLE



KOD : TL 05
MOTIF : POLKA DOT
HARGA : RM85 
STATUS : AVAILABLE


KOD : TL 06
MOTIF : POLKA DOT
HARGA : RM85 
STATUS : AVAILABLE


KOD : TL 07
DAGU-DADA : 40CM
HARGA : RM85 
STATUS : AVAILABLE


KOD : TL 08 
MOTIF : BUNGA KECIK
HARGA : RM85 
STATUS : AVAILABLE


KOD : TL 09
MOTIF : BUNGA KECIK
HARGA : RM85 
STATUS : AVAILABLE

KOD : TL 10
MOTIF : BUTTERFLIES
HARGA : RM85 
STATUS : AVAILABLE



KOD : TL 11
MOTIF : BUTTERFLIES
HARGA : RM85 
STATUS : AVAILABLE






Isnin, 28 Januari 2013

Instant Syiria Cotton



HARGA : RM 42 ONLY ( belum masuk postage yer..)


This Cotton Instant Syiria is exclusively designed and produced by Naura Kay. Dijahit kemas dan teliti menggunakan fabric yang diimport khas dari luar negara. Fabric cotton ini sangat lembut dan selesa. Semuanya di datangkan dengan saiz yang menutup dada. 

This Instant Syiria is perfect for those yang nak cepat and look anggun and gojes dalam satu masa. Awning lembik tudung adalah sangat kemas melekat terus di dahi seolah-olah anda memakai syiria :) 

PENTING & SILA BACA SEBELUM MEMBUAT ORDER:

Untuk memudahkan anda mengetahui detail mengenai tudung ini.
Ukuran seperti di bawah ok : 
Panjang Belakang: + - 65 cm 
Panjang dari dagu ke dada: - + 45cm 
Saiz Muka : M 
Material : COTTON 
 Disclaimer : Colour may slightly different from actual item due to lighting during photoshooting or monitor's display. 

*tudung yang dibeli tidak boleh ditukar semula / dipulangkan kembali. Sila baca dan fahami TERMS AND CONDITIONS di blog sebelum membuat sebarang order.Harap Maklum. 

KOD : IS 01 
SAIZ : M (tutup dada) 
HARGA : RM42 (belum masuk postage yer) 
STATUS : AVAILABLE 


KOD : IS 02
SAIZ : M (tutup dada) 
HARGA : RM42 (belum masuk postage yer) 
STATUS : AVAILABLE 


KOD : IS 03
SAIZ : M (tutup dada) 
HARGA : RM42 (belum masuk postage yer) 
STATUS : AVAILABLE 


KOD : IS 04
SAIZ : M (tutup dada) 
HARGA : RM42 (belum masuk postage yer) 
STATUS : AVAILABLE 


KOD : IS 05
SAIZ : M (tutup dada) 
HARGA : RM42 (belum masuk postage yer) 
STATUS : AVAILABLE 


KOD : IS 06
SAIZ : M (tutup dada) 
HARGA : RM42 (belum masuk postage yer) 
STATUS : AVAILABLE 


KOD : IS 07
SAIZ : M (tutup dada) 
HARGA : RM42 (belum masuk postage yer) 
STATUS : AVAILABLE 


KOD : IS 08
SAIZ : M (tutup dada) 
HARGA : RM42 (belum masuk postage yer) 
STATUS : AVAILABLE